ONLINE RESERVATIONS

 

Παραλαβή:

 

Επιστροφή:

 

ECORENTALS – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

H Ecorentals, σας καλώς ορίζει στην μαγευτική Κρήτη. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο από την Ecorentals και κάντε το ταξίδι σας στην Mεγαλόνησο άνετο, ασφαλές και ξεκούραστο. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας κι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου, ιδανικός προορισμός για εσάς και την οικογένεια σας, που προγραμματίζετε τις διακοπές στο πανέμορφο νησί μας. Η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψτε τις κρυμμένες γωνίες της Κρήτης.

Εξευρευνήστε την Κρητη με ένα αυτοκίνητο.

Εξευρευνήστε την Κρήτη κλείνοντας ένα αυτοκίνητο από την ECORENTALS και αφήστε το νησί να σας ταξιδεύψει με μαγευτικές παραλίες και υπέροχους ιστορικούς προορισμούς, κάνοντας το καλοκαίρι σας στην Κρήτη μοναδικό.

Delivery Places

Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Ecorentals, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τόπο παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου. Μπορούμε να σας παραδόσουμε το αυτοκίνητο στα Αεροδρομία Ηρακλείου και Χανίων καθώς και σε ξενοδοχεία όλων των μεγάλων πόλεων , Ηράκλειο – Ρέθυμνο – Χανιά – Χερσόνησος – Μάλια.
Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου, το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και με την φιλική του εξυπηρέτηση, θα σας βοηθήσει να μεταβείτε στον προορισμό σας εύκολα, προσφέροντας δωρεάν αναλυτικούς χάρτες της Κρήτης και οδηγίες για μια ασφαλή οδήγηση στους δρόμους του νησιού.

Ο στόλος μας

Ο στόλος της Ecorentals αποτελείται από τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων, πλήρως εξοπλισμένα με δυνατότητα προσαρμογής GPS , θύρα USB και σύνδεσης Iphone, Ipad και Smart Phone. Κάντε απευθείας την κράτηση ενοικίασης του αυτοκινήτου σας μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες κατηγορίες αυτοκινήτων (Economy, Compact, Medium, Full Size, Family, Automatic SUV, Mini Bus 7seater, Mini Bus 9seater, Cabrio) που θα καλύψουν απόλυτα τις δικές σας ανάγκες, κάνοντας τις διακοπές σας ή το επαγγελματικό σας ταξίδι ευχάριστο, ασφαλές, ξεκούραστο και άξιο των προσδοκιών σας.
Ταξιδέψτε μαζί με τα παιδιά σας και σας παρέχουμε την δυνατότητα μεταφοράς τους σε ειδικά παιδικά καθίσματα για την ασφαλή τους μετακίνηση στους δρόμους της Κρήτης.

Σύστημα Κράτησης

Το Site της Ecorentals σας παρέχει ένα εύκολο σύστημα κράτησης. Διατηρούμε ανταγωνιστικές τις τιμές μας και σας προσφέρουμε οικονομικά αυτοκίνητα χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις ή εγγύηση πιστωτικής κάρτας καθώς και την δωρεάν ακύρωσης της ενοικίασης του αυτ/του σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ,αμέσως μόλις πραγματοποιηθεί η κράτηση στέλνοντας αποδεικτικό σημείωμα με όλα τα στοιχεία της κράτηση (τόπος, ώρα και τιμή) μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση κατά την αφίξη σας στα Αεροδρομία της Κρήτης ή όπου αλλού θελήστε να παραλάβετε το αυτοκίνητο.

Η Ecorentals διαθέτει τεράστια εμπείρα στο χώρο ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Κρήτη. Έχει μπεί δυναμικά στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια στην Κρητη, με σεβασμό και αξιοπιστία απέναντι σε εσάς. Το μυστικό της επιτυχία μας είναι η επαφή με τους πελάτες. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ώρο για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. Γι αυτό μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας . Η δική μας δύναμη και ικανοποίηση πηγάζει από το δικό σας χαμόγελο.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την σελίδα της Ecorentals και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι στην μαγευτική Κρήτη.

Μιχάλης Λαρεντζάκης

Email επικοινωνίας:  info@ecorentals.gr

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...