Άγιος Νικολαος

Ο Άγιος Νικόλαος ή απλά Άγιος όπως τον χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι ντόπιοι κάτοικοι , βρίσκεται στον μεγαλύτερο φυσικό κόλπο της Κρήτης, ο «Κόλπος Μεραμπέλλου» όπως ονομάστηκε εξαιτίας της όμορφης θέας (mira bella) που μπορεί να απολαύσει κάποιος από την πόλη προς την θάλασσα. Η ιστορία της περιοχής έχει σημαδευτεί από το λιμάνι και ήταν  μια από τις πρώτες πόλεις από όπου ξεκίνησε η τουριστική ανάπτυξη του νησιού αλλά και για την περίφημη λίμνη του Αγίου Νικολάου , γύρω στην οποία είναι χτισμένο τη κέντρο της πόλης. Στην ενετοκρατία το λιμάνι χωρούσε 25 γαλέρες αρκετά μεγάλο αριθμό για την εποχή εκείνη κα ικανοποιούσε τις ανάγκες της Ανατολικής Κρήτης, ενώ σήμερα μπορείτε να ταξιδέψτε προς τον Πειραιά και σε διάφορα άλλα νησιά. Ο Άγιος Νικόλαος προσφέρεται για όλους , νέους , μεγαλύτερους , ζευγάρια οικογένειες , εξερευνητές ή για όσους προτιμούν να περάσουν τις διακοπές τους στις παραλίες της περιοχής ή και σε άλλα μέρη κοντά σε αυτόν όπως την Ελούντα ή  την Αμμουδάρα. Αν απομακρυνθείτε από τον άγιο Νικόλαο επισκεφτείτε το χωριό Κριτσά που προσελκύει αρκετούς τουρίστες για παραδοσιακό του χρώμα. Για όλους εσάς που θα βρεθείτε στον άγιο Νικόλαο και θέλετε να εξερευνήσετε τις περιοχές της Ανατολικής Κρήτης χωρίς όμως έντονη τουριστική ανάπτυξη μπορείτε να το κάνετε είτε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είτε με οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές. Η περιοχή του Αγίου Νικολάου δεν ενδείκνυται για την τρελή νυχτερινή ζωή όμως θα βρείτε πολλά μικρά μπαράκια γύρω από την λίμνη αλλά και την  παραλία καθώς και πολλές παραδοσιακές ταβέρνες με εδέσματα του τόπου.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...