Αρκάδι

Το Αρκάδι αποτελεί το ιστορικότερο μοναστήρι της Κρήτης , το οποίο έμελλε να γίνει το ιερότερο σύμβολο των Αγώνων των κρητικών για την ελευθερία, καθώς εδώ έγινε το τραγικό ολοκαύτωμα του 1866 που άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση του νησιού. Η Unesco έχει χαρακτηρίσει το Αρκάδι ως Ευρωπαϊκό Μνημείο Ελευθερίας. Βρίσκεται ανατολικά του Ρεθύμνου και γύρω από το μοναστήρι υπάρχουν πολλά γραφικά εξωκλήσια , ενώ δίπλα από την μονή ξεκινάει το Αρκαδιώτικο φαράγγι. Ο αρχικός ναός ήταν αφιερωμένος στον Άγιο Κωνσταντίνο και ερείπια του διατηρούνται στο βορειοδυτικό τμήμα του περίβολου. Το μοναστήρι περιβάλλεται από ισχυρό τείχος που το έκανε απόρθητο  από τους εχθρούς και η πλούσια οχύρωση του προσέλκυε τους επαναστατημένους Κρητικούς. Εσωτερικά της μονής βρίσκεται  μουσείο όπου φυλάσσονται το ιερό λάβαρο του Αρκαδικού δράματος, παλιές εικόνες, όπλα της επαναστάσεως , άμφια, χειρόγραφα , σφραγίδες κ.α.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...