Μπάλος

Η διάσημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου βρίσκεται 56χλμ. Βορειοδυτικά των Χανίων . Είναι μια ρηχή αμμουδερή παραλία που σχηματίζεται ανάμεσα στο Ακρωτήριο της Γραμβούσας. Τα γαλαζοπράσινα νερά του , η άγρια φυσική ομορφιά δημιουργούν ένα υπέροχο εξωτικό τοπίο. Μπορείτε να φτάσετε στην παραλία του Μπάλου και με καραβάκι από την Κίσσαμο. Η θάλασσα είναι ρηχή και ζεστή ιδανικός προορισμός για μικρά παιδιά , όμως πιο πέρα τα βράχια που οροθετούν τη λιμνοθάλασσα , τα νερά είναι βαθειά και πιο κρύα. Η λιμνοθάλασσα και η γύρω περιοχή είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα προστασίας της περιοχής Natura με σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας. Επίσης στην περιοχή αυτή βρίσκει καταφύγιο η προστατευμένη μεσογειακή φώκια και η χελώνα caretta – caretta.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...