Πόλη Χανίων

Τα Χανιά είναι μια σύγχρονη πόλη απλωμένη γύρω στην παλιά πόλη με ανοιχτούς δρόμους , ωραίες παραλίες  και καλοδιατηρημένα νέο κλασσικά κτήρια. Είναι ένα πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο το οποίο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Ανάμεσα στα σημαντικότερα μουσεία που μπορείτε να επισκεφτείτε είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο, το ναυτικό Μουσείο , το Μινωϊκό πλοίο , το Λαογραφικό Μουσείο, πολλά εκκλησιαστικά μουσεία και Μονές της περιοχής, το σπίτι του Ελευθέριου Βενιζέλου και πολλά άλλα. Στο κέντρο της πόλης βρίσκεται ο Τέμενος Κιουτσούκ Χασάν στο ενετικό λιμάνι , η συνοικία Καστέλι με τα μινωϊκά ερείπια , το παλαιό Μέγαρο του Ρέκτορα , το φρούριο Φίρκα και τα αρχαία τείχη στη συνοικία Τοπανά. Στην Αγία Μαρίνα επισκεφτείτε τη νεροσπηλιά με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ενώ απέναντι βρίσκεται το νησάκι Άγιοι Θεοδώροι το οποίο λειτουργεί εκτροφείο κρητικού αγριοκάτσικου. Στα Χανιά λειτουργούν πολλά ξενοδοχειακά συγκροτήματα , οργανωμένες παραλίες , εστιατόρια , ταβέρνες και μικρά μαγαζάκια για τα ψώνια σας. Απολαύστε τον καφέ σας με θέα το φυσικό λιμάνι και διασκεδάστε στα νυχτερινά παραλιακά μπαράκια της πόλης.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...