Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά. Το μέγεθος της και η ποικιλία της ξεγελάει τον επισκέπτη που συχνά χάνει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε νησί. Προσφέρει περισσότερες από 100 παραλίες για να χαρείτε τον ήλιο και την θάλασσα. Η Κρήτη είναι ένα ορεινό νησί , το οποίο μπορεί να σας προσφέρει χιλιάδες μονοπάτια για όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τη φύση μέσα από την πεζοπορία , την ορειβασία και την αναρρίχηση. Θα ξεναγηθείτε σε μινωϊκά παλάτια , θα περπατήσετε σε ρωμαϊκά πλακόστρωτα , θα θαυμάσετε βυζαντινούς ναούς , θα εξερευνήσετε φρούρια βενετσιάνικα και τούρκικα , όπου όλα αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό με την ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Θα βρείτε υπέροχα τουριστικά θέρετρα που προσφέρουν φιλοξενία και διασκέδαση μέρα και νύχτα, ενώ λίγα χιλιόμετρα παραπέρα δεκάδες χωριά ακολουθούν τον δικό τους τρόπο ζωής προστατεύοντας την παράδοση , την γλώσσα , τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους. Όλα όσα επιθυμείτε η Κρήτη μπορεί να σας τα προσφέρει γιατί είναι μοναδική και γνωρίζει πώς να φροντίζει τους επισκέπτες της με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. island-of-crete-b Δείτε κάποια μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε ανά νομό:

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...