Ελαφονήσι

Το Ελαφονήσι είναι μια στενόμακρη χερσόνησος , η οποία συχνά ¨σπάει¨ στην αρχή της , δίνοντας την αίσθηση ξεχωριστού νησιού. Έχει ενταχθεί στις προστατευόμενες περιοχές Natura καθώς είναι γεμάτο με κρινάκια της άμμους και κέδρους . Εδώ φωλιάζουν οι απειλούμενες χελώνες caretta caretta και πολλά είδη σπάνιων ζώων για αυτό απαγορεύεται αυστηρά να κόψετε φυτά ή να πάρετε μαζί σας ακόμη και ένα μπουκαλάκι με άμμο. Εκατέρωθεν της χερσονήσου σχηματίζονται πανέμορφες παραλίες με άσπρη άμμο και γαλαζοπράσινα νερά που θυμίζουν εξωτικό τοπίο της Καραϊβικής. Στο σημείο που ¨σπάει ¨ η χερσόνησος το νερό δεν ξεπερνάει το 1 μέτρο ενώ με λίγη προσοχή μπορείτε να περάσετε απέναντι έχοντας ακόμη και τα πράγματα σας. Η ανατολική πλευρά της παραλίας είναι οργανωμένη με ομπρέλες , ντους , αναψυκτήρια , ενοικιαζόμενα δωμάτια  και μια τεράστια έκταση για στάθμευση αυτοκινήτου. Ο δρόμος για το Ελαφονήσι είναι στενός και γεμάτος στροφές ωστόσο η ομορφιά του τοπίου θα σας αποζημιώσει. Το νησί κάποτε ήταν ορμητήριο πειρατών για αυτό το πραγματικό του όνομα είναι «Λαφονήσι» προερχόμενο από τα λάφυρα που έκρυβαν οι πειρατές στο νησί. Μια βόλτα πάνω στο νησί σίγουρα αξίζει την ταλαιπωρία , περπατήστε μέχρι τον φάρο που βρίσκεται στην άκρη του νησιού όπου είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...