Φαλάσαρνα

Η μαγευτική παραλία της Φαλάσαρνας βρίσκεται 59 χλμ. Δυτικά των Χανίων και 17χλμ. Δυτικά της Κισσάμου στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου της Γραμβούσας. Στο βόρειο τμήμα της παραλίας βρίσκονται ερείπια της αρχαίας Ρωμαϊκής πόλης της Φαλάσαρνας. Έχει βραβευτεί στο παρελθόν ως καλύτερη παραλία της Κρήτης και μια από τις 10 καλύτερες της Ευρώπης. Η άμμος της είναι άσπρη , δίνοντας στο νερό ένα τροπικό χρώμα. Η κύρια παραλία της ονομάζεται «Παχιά Άμμος» και είναι εξωτική φαρδιά αμμουδιά με μήκος 1χλμ. Στην παραλία υπάρχουν ομπρέλες και λίγα αναψυκτήρια καθώς επίσης υπηρεσίες για θαλάσσια αθλήματα και γήπεδο Beach Volley. Η περιοχή γύρω από τα Φαλάσαρνα είναι μαγευτική και έχει χαρακτηριστεί ως προστατευόμενη περιοχή Natura. Δείτε το ηλιοβασίλεμα , το οποίο θεωρείται το καλύτερο στην Κρήτη.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...