Μάλια

Τα Μάλια είναι η πιο τουριστική κωμόπολη της Κρήτης . Κατακλύζεται κάθε χρόνο από χιλιάδες τουρίστες και έγινε γνωστή για την ξέφερνη νυχτερινή ζωή της . Διαθέτει μια τεράστια παραλία με πολλά μπαράκια , εστιατόρια και ταβέρνες. Στους δρόμους των Μαλίων υπάρχουν πολλά καταστήματα για τα ψώνια σας . Για εσάς που διαθέτεται αυτοκίνητο επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων του τρίτου σημαντικότερου μινωικού ανακτόρου της Κρήτης , που βρίσκεται στη θέση «Χρυσόλακκος» ανατολικά του χωριού. Κοντά στο ανάκτορο έχουν βρεθεί ίχνη παλιάς χριστιανικής βασιλικής και μια μαρμάρινη Σαρκοφάγο. Βόρεια των Μαλίων περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται το παραδοσιακό χωριό «Κράσι» με τον τεράστιο πλάτανο στην πλατεία του χωριού , όπου 10 άτομα στη σειρά δεν μπορούν να αγκαλιάσουν τον κορμό του. Η διαδρομή για το Κράσι περνάει μέσα από ένα φαράγγι που είναι γεμάτο από πρίνους και χαρουπιές.. Στο Κράσι μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας στην πλατεία , να φάτε σε ουζερί  και να περπατήσετε στα γραφικά στενά. Στην πλατεία του χωριού υπάρχει μια βρύση με πεντακάθαρο κρύο νερό όλ τον χρόνο.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...