Οροπέδιο Λασιθίου

Το ειδυλλιακό Οροπέδιο του Λασιθίου βρίσκεται σε μια ήρεμη περιοχή που περιτριγυρίζεται από  ψηλά βουνά και αρκετά μικρότερα οροπέδια. Η κυκλική διαδρομή είναι ιδανική για ποδηλασία, καθώς ο δρόμος έχει μεγάλες ανηφόρες και κατά μήκος του μπορείτε να επισκεφτείτε όλα τα αξιοθέατα του Οροπέδιου . Οι περίφημοι μύλοι με λευκά πανιά θα σας εντυπωσιάσουν καθώς και μια τεχνική λίμνη γεμάτη με χρυσόψαρα. Επισκεφτείτε την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού ή περπατήστε στο μετά μινωικό οικισμό «Καρφί». Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Οροπέδιου είναι το « Το Σπήλαιο του Ψυχρού» που είναι περισσότερο γνωστό ως «Δικταίο Άντρον»  στο οποίο σύμφωνα με την παράδοση ενώθηκε ο Δίας με την Ευρώπη και γεννήθηκε ο Μίνωας.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...