Τάφος του Νίκου Καζαντζάκη

Στον προμαχώνα Μαρτινένγκο πάνω στα Βενετσιάνικα τείχη βρίσκεται ο τάφος του Νίκου Καζαντζάκη (1883-1957) του μεγαλύτερου κρητικού συγγραφέα. Ο Καζαντζάκης αναγνωρίζεται ως  ένας από τους σημαντικότερους συγχρόνους Έλληνες λογοτέχνες και ως ο περισσότερος μεταφρασμένος συγγραφέας παγκοσμίως. Δεν θάφτηκε στο νεκροταφείο της εκκλησίας εξαιτίας των μη ορθόδοξων πεποιθήσεων του. Ο τάφος του φέρει μια επιγραφή παρμένη από ένα δικό του κείμενο « Δεν ελπίζω τίποτα , δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος». Μερικά από τα πιο γνωστά του έργα είναι : Ο Χριστός ξανα σταυρώνεται , Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά και ο τελευταίος πειρασμός.

 

tomb-of-nikos-kazantzakis

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...