Βάι

Το Βάι ή αλλιώς το φοινικόδασος του Βάι είναι ένα απο τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Κρήτη. Διαθέτει μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες τοποθεσίες σε ολόκληρη την Μεσόγειο. Το Βάι προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες για το πανέμορφο φοινικόδασος του αλλά και την μεγάλη αμμώδη παραλία του. Το Βάι ‘’ανακαλύφτηκε ‘’ από τους χίπις που διώχτηκαν στις αρχές του 70 από τα Μάταλα και βρέθηκαν στην περιοχή αναζητώντας νέο καταφύγιο. Στην δεκαετία του 80 το Βάι κηρύχθηκε προστατευόμενη περιοχή και η παραλία φέρει την Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο λόγος ένταξης του στη κατηγορία προστατευόμενων φυσικών περιοχών είναι  η ύπαρξη του ενδημικού κρητικού φοίνικα. Ο συγκεκριμένος φοίνικας είναι γνωστός από την Μινωϊκή εποχή και ονομάζεται φοίνικας του Θεόφραστου.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...