ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ελεύθερα χιλιόμετρα : Δεν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων.
24ωρη εξυπηρέτηση & οδική βοήθεια : Σε περίπτωση ατυχήματος, σας προσφέρουμε 24ωρη οδική βοήθεια και αντικατάσταση του οχήματος εάν αυτό δεν καθίσταται κατάλληλο για οδήγηση.
Δωρεάν ακύρωση κράτησης : Στην εταιρίας μας έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την κράτηση χωρίς καμία επιβάρυνση αρκεί να μας ενημερώσετε εντός 48 ωρών από την ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου.
Ασφάλεια κλοπής :Στις τιμές μας περιλαμβάνεται  ασφάλεια κλοπής για το  αυτοκίνητο (όχι για τα προσωπικά σας αντικείμενα)
Μικτή Ασφάλεια χωρίς απαλλαγή :Στις τιμές μας περιλαμβάνεται μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία σας καλύπτει για κάθε ζημιά που θα προξενήσετε στο αυτοκίνητο για όλο το ποσό χωρίς δική σας συμμετοχή.
Χρέωση ΦΠΑ 24% : Στις τιμές περιλαμβάνεται χρέωση ΦΠΑ 24%.
Baby seat or Booster : Σας παρέχουμε κάθισμα για μικρά παιδιά (ανάλογα με την ηλικία τους), το οποίο θα βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο αυτοκίνητο κατά την παραλαβή του με χρέωση 2,00€ την ημέρα.
Χάρτες & Gps Παρέχουμε χάρτη με αναλυτικές οδηγίες για όλες τις διαδρομές της Κρήτης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Gps με χρέωση 8,00€ την ημέρα.
Παράδοση/Παραλαβή : Μπορούμε να παραδώσουμε και να παραλάβουμε το αυτοκίνητο σας από οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης, αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχεία στις 4 μεγάλες πόλεις τις Κρήτης (Ηράκλειο-Ρέθυμνο-Χανιά- Άγιο Νικόλαο). Σε ορισμένα μέρη υπάρχει μια επιπλέον μικρή χρέωση. Παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου μετά τις 22.00 μ.μ – 6.00 π.μ χρεώνεται με 25.00€ επιπλέον από την τιμή του αυτοκινήτου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Επιπλέον οδηγός : Δεν υπάρχει χρέωση για τον 1ο οδηγό. Για επιπλέον οδηγό η χρέωση είναι 2.00€ την ημέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου είναι ο οδηγός να διανύει το 21ο έτος της ηλικίας του και να διαθέτει το δίπλωμα οδήγηση τουλάχιστον 1 χρόνο.
Ενοικιάσεις μονής διαδρομής : Ενοικιάσεις μονής διαδρομής είναι διαθέσιμες από την εταιρία μας κατόπιν συνεννόησης.
Καθυστέρηση πτήσεων : Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...