Χερσόνησος

Χερσόνησος σημαίνει διασκέδαση , όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες. Είναι μια μοντέρνα πόλη με δεκάδες καταστήματα από τουριστικά είδη όπως ρούχα, κοσμήματα, εστιατόρια , καφετέριες , μπαράκια και  κλαμπ για κάθε γούστο. Η Χερσόνησος αναπτύχτηκε λόγω του τουρισμού και είναι το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης. Διαθέτει μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες για αυτό και στην περιοχή υπάρχει έντονος συνεδριακός τουρισμός. Για εσάς που ταξιδεύετε με τα παιδιά σας , στην Χερσόνησο θα βρείτε πολλά μέρη και πολλούς τρόπους για να τα κάνετε χαρούμενα. Επισκεφτείτε τα δύο waterpark της Χερσονήσου , ξεναγηθείτε στο ενυδρείο της περιοχής ή στο μεγάλο ενυδρείο «Θαλασσόκοσμος» στις Γούβες, κάντε βόλτα με το τρενάκι ( happy train) ή αφήστε τα να διασκεδάσουν στους παιδότοπους που διαθέτουν αρκετά εστιατόρια και ξενοδοχεία. 1-2 χλμ. πιο νότια από την Χερσόνησο βρίσκονται τα παραδοσιακά χωριά Κουτουλουφάρι , Πισκοπιανό, και Άνω Χερσόνησος για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους κάπου ήσυχα χωρίς να χάσουν όλα τα προνόμια που προσφέρει η παραλιακή Χερσόνησος.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...