Μοχός

Ο Μοχός είναι ένα παραδοσιακό χωρίο χτισμένο σε υψόμετρο 400 μέτρων. Σημείο αναφοράς είναι η δεντροφυτεμένη και πλακοστρωμένη πλατεία του, η οποία περιτριγυρίζεται από ταβέρνες, καφετέριες , εμπορικά καταστήματα, μια παλαιά εκκλησία και μικρά παραδοσιακά σπίτια. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν μεσα το ήρεμο τοπίο του ή να περπατήσουν στα γραφικά στενά δρομάκια του χωριού. Αξιοθέατα επίσης αποτελούν οι ναοί και οι περιοχές φυσικού κάλλους. Το Μοχό φημίζεται για την παραδοσιακή μουσική. Εξέχουσα θέση στα καλοκαιρινά δρώμενα του Μοχού έχει το πανηγύρι στις 14 και 15 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού που εορτάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...