Παλαιόχωρα

Η Παλαιόχωρα βρίσκεται νοτιοδυτικά στα παράλια της Κρήτης. Βρέχεται από το Λυβικό πέλαγος και θεωρείται η «Νύμφη του Λυβικού » και « Χώρα του Ήλιου» . Το χωριό προσφέρει όλες τις παροχές που χρειάζεται ο επισκέπτης. Είναι ένας οργανωμένος χώρος παραθερισμού με ξενοδοχεία , ενοικιαζόμενα δωμάτια , ταβέρνες , καφετέριες και μπαράκια . Μπορείτε να επισκεφτείτε αρχαιολογικούς και ιστορικούς τόπους , βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια , μουσεία , ξακουστά φαράγγια όπως της Σαμαρίας , της Αγίας Ειρήνης , αρχαιολογικές πόλεις , σπήλαια και παραλίες. Γίνονται καθημερινά παραθαλάσσια δρομολόγια με σκοπό την συνάντηση με τα δελφίνια και τις φάλαινες που υπάρχουν στην περιοχή. Με όλα αυτά η Παλαιόχωρα είναι μια ελληνική γωνιά που ο επισκέπτης απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία και την ανεπανάληπτη φύση στις διακοπές του.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...