Σούγια

Η Σούγια είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό στην νότια Κρήτη. Είναι χτισμένη στην έξοδο του φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης και ξεχωρίζει για την μεγάλη , όμορφη παραλία. Στη Σούγια θα βρείτε πολλά μικρά ξενοδοχεία με ενοικιαζόμενα δωμάτια όπως επίσης ταβέρνες  και καφετέριες δίπλα στη Θάλασσα. Αυτό που δεν υπάρχει στη Σούγια είναι βενζινάδικο οπότε φροντίστε να γεμίσετε το ρεζερβουάρ πριν φτάσετε όπως επίσης φαρμακείο , τράπεζα αλλά υπάρχει μηχάνημα ανάληψη μετρητών ( ΑΤΜ ). Τα νερά της θάλασσας είναι κρύα σε σχέση με τη βόρεια Κρήτη και η θάλασσα βαθαίνει απότομα.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...