Αγία Γαλήνη

Η Αγία Γαλήνη είναι ένα σύγχρονο δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο,  νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου και νοτιοδυτικά του Ηρακλείου  χτισμένη στην τοποθεσία του αρχαίου λιμανιού της μινωϊκής Συβριτού (σημερινή κοιλάδα Αμαρίου) που ονομαζόταν Σουλία και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες. Δυτικά της Αγίας Γαλήνης υπάρχουν υπέροχες απόκρημνες σπηλιές , τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο με καραβάκι. Μια από αυτές ονομάζεται σπηλιά του Δαίδαλου καθώς λέγεται ότι ήταν το εργαστήριο του μυθικού τεχνίτη Δαίδαλου. Στο λιμάνι της περιοχής ορθώνεται ο βράχος σύμφωνα με την παράδοση πέταξαν ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος με σκοπό να δραπετεύσουν από την Κρήτη. Προς τιμή τους  υπάρχουν 2 αγάλματα για να θυμίζουν τους 2 πρώτους αεροπόρους της μυθολογίας.  Ανασκαφές που έγιναν στην περιοχή βρέθηκαν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα κολώνες , λείψανα ιερού αφιερωμένα στην Θεά Άρτεμις , ειδώλια , λυχνάρια προτομές και ένα ναυάγιο ρωμαϊκού πλοίου  3ου μ.χ αιώνα,  τα οποία φυλάσσονται στο Μουσείο του Ρεθύμνου.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...