Πρέβελη

Η Πρέβελη πήρε το όνομα της από το μοναστήρι της Μονής Πρεβέλης που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο. Η παραλία της Πρέβελης γνωστή ως Λίμνη Πρέβελης ή Φοίνικας βρίσκεται στην έξοδο του Κουρταλιώτικου Φαραγγιού όπου περνάει ο Μέγας Ποταμός. Είναι η πιο διάσημη παραλία της νότιας Κρήτης και δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι. Στις όχθες του ποταμού υπάρχει μεγάλη αποικία φοινικόδεντρων οι οποία δίνει την αίσθηση αφρικάνικου τοπίου. Είναι ελάχιστα οργανωμένη χωρίς ομπρέλες ενώ υπάρχουν ταβέρνες , snack bars και ενοικιαζόμενα ποδήλατα θαλάσσης για βόλτα στον ποταμό.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...