Σπιναλόγκα

Η Σπιναλόγκα είναι ένα μικρό νησάκι κοντά στην Ελούντα στην Ανατολική Κρήτη. Ήταν ένα σημαντικό ενετικό φρούριο που από το 1903 έγινε Λεπροκομείο. Η Σπιναλόγκα είναι γνωστή και ως το «Νησί των Λεπρών» αφού εκεί απομόνωναν τους Λεπρούς από την  Κρήτη και από την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι το 1957.   Σήμερα η Σπιναλόγκα είναι ο πιο επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος στην Κρήτη μετά την Κνωσσό. Κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται το νησάκι με καραβάκια από τον Άγιο Νικόλαο , την Ελούντα  και την Πλάκα , για να ξεναγηθούν στα ερειπωμένα κτίρια που η αρχαιολογική υπηρεσία προσπαθεί να συντηρήσει. Αν ταξιδέψετε στη Σπιναλόγκα θα βρείτε ξεναγούς που θα σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σε μεμονωμένους ταξιδιώτες έναντι χαμηλής αμοιβής.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...