Σταλίδα

Η Σταλίδα βρίσκεται 3 χλμ. από την Χερσόνησο . Η έντονη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής είχε σαν αποτέλεσμα οι τρείς πόλεις Χερσόνησος,  Σταλίδα και Μάλια να ενωθούν σχεδόν σε μία παραλιακή ζώνη γεμάτη με ξενοδοχεία και διαμερίσματα που είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε που σταματάει και που αρχίζει ο ένας οικισμός με τον άλλο. Η Σταλίδα δεν διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή όπως την Χερσόνησο και τα Μάλια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε πολλές επιλογές για διασκέδαση. Διαθέτει μια μεγάλη παραλία κατά μήκος της οποίας υπάρχουν πολλά beach bars καταστήματα , εστιατόρια , καφετέριες και παραδοσιακά ταβερνάκια . Το νερό της παραλίας είναι ρηχό ιδανικό για τα μικρά παιδιά. Είναι μια περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας ήσυχα και οικογενειακά. Επιλέξτε να μείνετε στα μεγάλα ξενοδοχεία ή διαμερίσματα δίπλα στην θάλασσα ενώ για εσάς που σας αρέσει η πανοραμική θέα διαλέξτε τα ξενοδοχεία που είναι χτισμένα στις πλαγιές του λόφου πάνω στην Σταλίδα. Η απόσταση μέχρι την παραλία είναι μικρή οπότε εύκολα μπορείτε να μετακινηθείτε με τα πόδια.

 

Η Εταιρία

H EcoRentals είναι μία νέα εταιρία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έδρα μας και στοιχεία της επιχείρησης.

Read more...

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και το δεύτερο μεγαλύτερο ( μετά την Κύπρο) της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και μπαίνει στην καρδιά των επισκεπτών της από την πρώτη ματιά.

Read more...

Αυτοκίνητα

Η Ecorentals διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας και να ταξιδέψετε ευχάριστα, άνετα και οικονομικά. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα οχήματα:

Read more...

Προσφορές

Στην σελίδα αυτή θα εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές μας. Ανατρέξτε εδώ τακτικά για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να επωφεληθείτε.

Read more...